L.uule

Wie het allereerste MUGzine heeft gelezen tot en met de allerlaatste pagina, ziet op de achterkant een bericht van L.uule. Maar wie is L.uule? In Estland is Luule best bekend. Niet in de zin van ‘beroemd’, maar iedereen weet wie Luule is. Haar naam is Poëzie. Wij leenden Luules naam, omdat ze zo leuk klinkt. Voegden er een puntje aan toe.

L.uule is een gedachte op doorreis, met een vaste signatuur. Vluchtig als een zomerzin, grappig en absurd, sexy en een tikje naïef. Soms vinden we er één. Een gestrande dichtregel die ergens is blijven hangen als natte letters op een vies raam. Een onverwacht cadeautje verpakt in woorden.

Wat nou als je zelf een luule hebt gevonden? Wil je dat wij ons over haar ontfermen, stuur dan je vondst naar mugazines@yahoo.com. Wie weet zie je jouw luule dan terug op https://www.instagram.com/l.uule.

Let wel: het is géén wedstrijd. Je krijgt géén naamsvermelding, alleen een #tag met je naam in de instapost. Er valt feitelijk geen eer aan te behalen. Ook geen prijzengeld, noch eeuwige roem. Niet eens 15 seconds of fame. Nou. Stuur maar in! We zijn benieuwd….

Gepubliceerd door Poetry Affairs

Poetry Affairs is uitgever van online magazines en minimagazines. Zie ook www.mugzines.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s